Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Αγαπημένα Προϊόντα Απριλίου 2016


Έφτασε και ο Μάιος!! Άνοιξη βέβαια δεν καταλάβαμε, αλλά στην Ελλάδα είμαστε, θα βγει ο ήλιος ξανά κάποια στιγμή!! Σήμερα θα σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα που μας πέρασε, τα οποία δεν είναι και πολλά, αλλά είναι αυτά που έπιανα τον εαυτό μου να αναζητά σχεδόν κάθε μέρα!


  • Nivea Stress Protect: Τα roll on αποσμητικά της Nivea τα λατρεύω τους χειμερινούς μήνες! Πάντα αλλάζω τα προϊόντα περιποίησης για να μη συνηθίζει το δέρμα και τον Απρίλιο είχε την τιμητική του το συγκεκριμένο. Διαρκεί όλη μέρα, μυρίζει πολύ όμορφα και κρατάει τον ιδρώτα μακριά. Όταν ανοίξει ο καιρός θα το αποχωριστώ όμως, γιατί προτιμώ τα αποσμητικά σε μορφή spray τους καλοκαιρινούς μήνες που είναι πιο ανάλαφρα (Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο που να μην αφήνει λεκέδες στα ρούχα προτείνετε μου να το δοκιμάσω)!

  • Blush Brush, Real Techniques: Τι να πει κανείς γι' αυτό το πινέλο;! Οι τρίχες του είναι τόσο απαλές με αποτέλεσμα να απλώνει το ρουζ ομοιόμορφα και χωρίς να αφήνει κάποια δυσάρεστη αίσθηση στο δέρμα! Όσες δεν το έχετε δοκιμάσει και είστε στην αναζήτηση πινέλων είτε για ρουζ είτε για οτιδήποτε, αξίζει να δοκιμάσετε αυτά της συγκεκριμένης εταιρίας! 

  • Βουρτσάκι Jumbo: Αυτό το προϊόν βρέθηκε στο δρόμο μου μετά από ένα ταξίδι που έκανα πριν 2 μήνες στη Γερμανία όπου είχα πάρει μαζί μου το αντίστοιχο από Youth Lab, το οποίο και ξέχασα εκεί. Έτσι, βρήκα αυτό στα Jumbo όταν επέστρεψα και είπα να του δώσω μια ευκαιρία πριν ξανά πάρω το άλλο από Youth Lab. Κοστίζει 0,50 ευρώ και για τα λεφτά του κάνει πολύ καλή δουλειά! Έχει σχετικά απαλές τρίχες και νιώθω το δέρμα μου πιο καθαρό μετά τη χρήση του. Για εναλλακτική επιλογή θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες, οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα!

  • Πινέλο Make up, Lancome No2: Το συγκεκριμένο το αγόρασα τον Δεκέμβριο από περιοδικό που το είχε σαν δωράκι (το Elle αν θυμάμαι καλά) και από τότε δε σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Είναι πολύ πυκνές οι τρίχες  του και το σχήμα του βοηθάει να απλωθεί πολύ καλά το προϊόν και βολεύει απίστευτα στην εφαρμογή του concealer! (Δεν έχει μαδήσει ούτε μία φορά και το έχω πλύνει άπειρες απ' όταν το πήρα)! 



  • Ideal Soleil, Vichy: Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα για ματ αποτέλεσμα. Το χρώμα είναι ένα και αν έχετε και εσείς υπερβολικά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα όπως εγώ μη σας ανησυχεί το σκούρο χρώμα που θα δείτε στην αρχή, μετά από ούτε 5' θα νιώθετε ότι έχει φτιαχτεί για εσάς. Δεν είναι σε καμία περίπτωση καλυπτική, απλά προσφέρει ένα ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα και ίσως να εξαφανίσει μικρές κοκκινίλες. Αν δεν έχετε πρόβλημα με σπυράκια ή ατέλειες είναι ότι πρέπει για εσάς, μιας και έχει δείκτη προστασίας 50 και δε βαραίνει καθόλου το πρόσωπο. Το κρατάει ματ για 4-5 ώρες σίγουρα, αλλά δε δείχνει φλατ. Για εμάς τις υπόλοιπες που έχουμε ακνεικό δέρμα είναι μια καλή επιλογή το καλοκαίρι που δε θέλουμε να φοράμε foundation τα πρωινά, αλλά για έξτρα κάλυψη χρειάζεται σίγουρα  μια πούδρα από πάνω.

  • Χαλάουα για αποτρίχωση, SIMOUN: Δεν είναι κερί, με αποτέλεσμα να μην πονάει τόσο. Έχει πολλές μυρωδιές οι οποίες κάνουν την αποτρίχωση πιο ευχάριστη και αν συμβεί κανένα λάθος βγαίνει εύκολα με νερό από τα ρούχα. Το χρησιμοποιώ τον τελευταίο χρόνο και δεν το αλλάζω!!

  • Intensive 7, Garnier (Mango): Αυτή την κρέμα σώματος την αγόρασα από τη Γερμανία και δεν καταλαβαίνω ούτε μια λέξη για να σας πω τα συστατικά της! Ξέρω πάντως σίγουρα ότι έχει μάνγκο και μυρίζει υπέροχα! Τελείωσα πριν 3 εβδομάδες μια άλλη κρέμα σώματος που είχα και άνοιξα αυτή που μυρίζει πιο καλοκαιρινά... Προσφέρει ενυδάτωση και κάνει πολύ απαλό το δέρμα, μένει στα ρούχα και μυρίζει και την επόμενη μέρα στο δέρμα μου! Αν βρείτε τη συγκεκριμένη μυρωδιά στην Ελλάδα δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε! 

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για το μήνα Απρίλιο! Περιμένω να μου πείτε και εσείς τα δικά σας, ή αν δοκιμάσατε κάποιο από αυτά και τι γνώμη σχηματίσατε! Μέχρι το επόμενο ποστ... Φιλάκια πολλά!!

2 σχόλια:

  1. Τα πινέλα της Real Techniques τα λατρεύω! Αγοράζω και ξανά αγοράζω και συνεχίζω να θέλω κι άλλα :P Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την κρέμα της Garnier. Προσπαθώ να φανταστώ το άρωμά της! Άν την βρω θα την μυρίσω οπωσδήποτε!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο που έχω είναι το μοναδικό και θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω και άλλα πινέλα της εταιρίας! Δεν έχω βρει πιο απαλές τρίχες σε πινέλο!! Αν είσαι σε αναζήτηση κρέμας σώματος αυτόν τον καιρό και τη βρεις σε κάποιο κατάστημα μύρισε την και θα την αγοράσεις σίγουρα, είναι και πολύ ενυδατική! Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή